Leveranser

Leveranser

Vi levererar bara inom Sverige.

Vårt mål är att kunden ska få varorna inom 1 - 4 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock variera beroende på mängden av beställningar samt olika omständigheter som vi inte råder över. Under en reaperiod eller ett erbjudande beräknar vi t ex leveranstid på ca 5-7 arbetsdagar.

När varorna lämnat vårt lager får du ett kvitto via mejl. På detta kvitto finns ditt försändelse id för att söka efter ditt paket på Postnords hemsida. När ditt paket anlänt till ditt utlämningsställe aviseras du via sms. Om du inte angett ditt mobilnummer kommer du aviseras via post. Du kan även använda ditt försändelse-id tillsammans med giltig legitimation för att hämta ut ditt paket. Enligt Postnords regler är det endast du som står som mottagare som kan hämta ut paketet. Om du är ombud och ska avhämta ett paket för någon annans räkning krävs att du även visar dennes legitimation.

 

 Inom Sverige

Beställningar som vi mottagit före klockan 15.00(på vardagarna) skickas från oss som regel samma vardag och levereras inom 1-4 vardagar (normal leveranstid är nästkommande vardag). Vi levererar produkterna som MyPack eller Varubrev och du får därmed full försäkring samt spårbart kollinummer på din leverans. Du kommer att meddelas via SMS eller e-post. Observera att paketet ligger på utlämningsstället i 14 dagar från det att paketet anländer.

Försenad leverans
Om vi inte kan skicka din beställning inom 1-4 vardagar så meddelas du via e-post eller telefon. Om du inte godkänner ny leveranstid så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Beräknad leveranstid

1-4 arbetsdagar med Posten.

Fraktkostnad

 Inom Sverige

 Frakt: Fri frakt vid order över 599 kr. Vid order under 599 kr tillkommer fraktavgift på 40 kr. Ditt paket skickas inom 1-4 vardagar.
  Ditt paket skickas med spårbart paketnummer (för mindre leveranser så kommer dessa hem till din brevlåda).

Leveranssätt

Posten Norden 

Vi har valt Posten som distributör. Vanligtvis 1-4 vardagar med Posten Varubrev beroende var i landet du bor. Om försändelsen är så stor att den inte går in i brevinkastet eller postlådan, går försändelsen till postens utlämningsställe.


Försening

Vid eventuell försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vill du häva ditt köp på grund av fördröjd leveranstid och har förskottsbetalat förs pengarna tillbaka till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den.