Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja den service som du kan förvänta dig av Popi. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Skicka mejl till info@popi.se så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Popi och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Popi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Du får vårt nyhetsbrev när du går igenom kassan, och du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev när du registrerar dig som kund. Du kan när som helst avbryta din prenumeration, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundservice.

Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du beställer produkter eller tjänster via vår webbplatser, kontaktar oss via kontaktformulär eller när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och adress. Vid anmälan till nyhetsbrev samt vid användande av kontaktformulär sparar vi din e-postadress samt namn om det är angivet.

Vilka personuppgifter samlar vi in och behandlar om dig?

Popi samlar in följande personuppgifter om dig i egenskap av kund:

·         Namn

·         Adress

·         Telefonnummer

·         E-post

·         Betalningsuppgifter

·         Kundnummer

·         IP-adress

·         Information om din användning av Popis hemsida

Personnummer registrerar vi inte. Denna information sparas av Payson. Mer information hittar du här https://www.payson.se/sv/integritet-och-sakerhet/.

 

Ändring av integritetspolicy

Popi.se äger rätt att vid behov ändra och komplettera integritetspolicyn.

Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om denna integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Vår kontaktinformation hittar du här https://popi.se/information/contact

 

 Hur länge lagrar vi uppgifter om dig?

Popi lagrar dina personuppgifter så länge det krävs för att fullgöra de ändamål som dem samlades in för. Dina personuppgifter kan dock sparas under en längre tid om det är nödvändigt med hänsyn till lagstadgade krav eller för att bevaka Popis rättsliga intressen.

Som Prenumerant lagras dina personuppgifter så länge du samtycker till det.

 

 Vilka är dina rättigheter?

Popi kommer på din begäran eller på eget initiativ att rätta, radera, avidentifiera eller komplettera dina uppgifter om de upptäcks vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

 

Cookies

Vi delar analysdata via cookie för marknadsföring och webbanalys för att förbättra våra tjänster. Vi registrerar ingen information om besökarens IP-adress, därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.

För att undvika att få din information sparad kan du i din webbläsare välja att inte acceptera cookies.